GRATIS FORSENDELSE

GRATIS FORSENDELSE

Returneringspolitik

Returnerer

Vores politik gælder i 30 dage fra modtagelsen af din ordre. Hvis der er gået 30 dage, siden du modtog dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Hvis din vare er beskadiget eller defekt, refunderer eller erstatter vi gerne varen. Du skal blot sende os billeder af den pågældende ordre til support@strongwy.com

Flere typer varer er undtaget fra returnering. Letfordærvelige varer som f.eks. fødevarer, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke varer, der er intime eller sanitære varer, farlige materialer eller brandfarlige væsker eller gasser.


Yderligere varer, der ikke kan returneres:
Gavekort
Softwareprodukter, der kan downloades
Visse sundhedsartikler og varer til personlig pleje

For at gennemføre din returnering skal vi bruge en kvittering eller et bevis for køb eller et ordrenummer.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling (hvis det er relevant)
Bog med tydelige tegn på brug
CD, DVD, VHS-bånd, software, videospil, kassettebånd eller vinylplader, der er blevet åbnet
Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side
Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Restitutioner

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din tilbagebetaling.
Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for 3-10 dage.

Forsinkede eller manglende refusioner (hvis relevant)
Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt bogført.
Derefter kontakter du din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en tilbagebetaling er bogført.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din tilbagebetaling endnu, bedes du kontakte os på support@strongwy.com

Salgsvarer (hvis relevant)
Kun varer til normalpris kan refunderes, udsalgsvarer kan desværre ikke refunderes.

Udvekslinger (hvis relevant)
Vi bytter gerne en vare, hvis du ikke er 100 % tilfreds. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad du ønsker at få den byttet til. Vi vil erstatte varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte en vare, skal du sende os en e-mail på support@strongwy.com

Gaver
Hvis varen var markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage et gavekredit til værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, sendes et gavekort til dig med posten.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give den til dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og han vil få besked om din returnering.

Forsendelse

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger ved returnering af din vare, medmindre varen er beskadiget, eller du har fået tilsendt en forkert vare. Varen er dit ansvar, indtil den når frem til os.

Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det kan tage for din ombyttede vare at nå frem til dig.

Hvis du sender en vare over 170 kr, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring.

Annulleringer

Vi gør altid vores bedste for at annullere din ordre, så vi anbefaler, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du ønsker at gøre det. Men hvis din ordre allerede er blevet afsendt, kan vi ikke annullere din ordre.

Hvis du stadig gerne vil annullere for at få pengene tilbage, vil der blive opkrævet et afbestillingsgebyr på 10 %. Vi refunderer disse 10 %, når din ordre ankommer, og du beslutter dig for at beholde den, eller når varen returneres til os, du skal blot sende os en e-mail for at bekræfte modtagelsen af varen og din beslutning.

Hvis du ønsker at ændre din ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme eventuelle ændringer, forudsat at din ordre ikke allerede er blevet sendt. Hvis din ordre er blevet afsendt, kan vi ikke ændre ordren, men vi er altid glade for en returnering, hvis du ønsker det.

For aflysninger og ordreændringer bedes du kontakte os på support@strongwy.com